Retard de 8 mesos per la urbanització de l’avinguda Barcelona

Tram per on ha de continuar l'Avinguda Barcelona. GoogleMaps

 

Tram per on ha de continuar l'Avinguda Barcelona. GoogleMaps
Tram per on ha de continuar l’Avinguda Barcelona. GoogleMaps

A l’ajornament de l’obertura de l’escola d’adults a les remodelades cases dels mestres, ara s’hi ha de sumar el començament de les obres de l’avinguda Barcelona de Malgrat de Mar.

S’han ajornat fins passat l’estiu, és a dir, després de la temporada turística. El govern preveu que es comencin el proper 2 d’octubre, d’aquí vuit mesos. La regidoria d’Urbanisme manté que la primera setmana del nou govern municipal van descobrir “que hi havia un problema amb el projecte”. Així, el govern manté que el projecte tenia errors tècnics i que hauria provocat problemes de mobilitat per Setmana Santa i la temporada turística.

Els errors els atribueixen a l’empresa encarregada de redactar el projecte i apunten que s’hauria utilitzat com a base el cadastre i no un estudi topogràfic, que és més exhaustiu. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castella, ha detallat que sobre el terreny es va detectar que “el projecte contemplava unes afectacions sobre diferents propietats, que no havien d’estar incloses”. Aquest problema, ha comportat tot un retard en l’inici de les obres

Concretament és el tram de l’avinguda Barcelona que ha d’unir el carrer Ausiàs March amb l’avinguda Colom. Les obres “obligaven a tallar el trànsit des de la rotonda de l’avinguda Països Catalans durant cinc o sis setmanes”, el que segons la regidora d’Urbanisme, Mireia castellà, hagués comportat greus problemes de mobilitat.

La urbanització del tram té un cost de gairebé 1,5 milions d’euros i es preveu que durin uns 3 mesos, pel que a finals d’any ja haurien d’estar acabades.

El retard no comportarà, asseguren, cap increment el pressupost perquè s’executarà dins dels els terminis previstos. Les obres es van adjudicar aquest desembre passat i a principis de gener s’havia signat el contracte amb l’empresa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics