URGENT

L’Ajuntament engega un curs per promoure l’agricultura ecològica

Compartiu aquesta història

img-0461L’Àrea de Medi Ambient organitza un nou curs per aprendre horticultura ecològica. L’objectiu és que aquelles persones que vulguin iniciar-se en l’agricultura ecològica, puigun resoldre dubtes o millorar les seves collites, ja sigui per als horts municipals com els propis, poden inscriure’s a la formació.

El curs l’impartirà l’agricultor ecològic Àlex Hervàs i s’explicarà com i quan preparar la terra, semblar, plantar, com regar i què fer per lluitar contra les plagues sense utilitzar productes químics. Ho explica el tècnic de medi ambient de l’Ajuntament de Palafolls, Oriol Bassa.

La sessió es farà el proper dissabte 18 de març però les inscripcions ja fa uns dies que estan obertes. Tindrà una durada de 4 hores, començarà a les 9 del matí i les dues primeres es dedicaran a la teoria. Les dues restants es faran als horts municipals de Sant Genís.

Serà una sessió intensiva amb la intenció que s’aprengui al màxim i amb la possibilitat que després els assistents s’engresquin en l’agricultura ecològica.

No és la primera vegada que el consistori impulsa un curs d’aquesta temàtica, l’any passat se’n va fer un de similar. A Palafolls hi ha 55 horts urbans ecològics habilitats, una part d’aquests destinats per a persones amb necessitats especials.

El curs és gratuït i cal apuntar-se abans del 15 de març a l’Ajuntament. Es pot fer a través del telèfon 93 762 00 43 o del correu electrònic bassaivo@palafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics