L’Skate Park es tanca fins la setmana que ve per treballs de condicionament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa l’Ajuntament de Palafolls, els últims dies han començat una sèrie de treballs de millora de l’skate park ubicat a l’anomenat “campus de primària”, on es concentra l’escola Mas Prats i les Ferreries.

En aquest espai anteriorment s’hi havia ubicat els barracons de l’Institut Font del Ferro, que quan va abandonar el solar i es va traslladar a l’actual edifici, el consistori va convertir l’espai en un parc lúdic pels nens i joves palafollencs.

Actualment el lloc compta amb un circuit per practicar l’skate i una altra zona amb gronxadors i taules de ping-pong. Els treballs de la zona consisteixen en preparar el terreny per instal·lar-hi una nova atracció i també millorar l’estat de l’espai actual amb tasques de jardineria.

En motiu d’aquestes obres, que es preveu que s’allarguin fins la setmana que ve, el recinte del “Campus de Primària” estarà tancat fins el dijous que ve 16 de març. Serà aleshores quan es tornarà a obrir l’espai al públic.

El parc s’ha convertit en un espai molt freqüentat tant per nens i nenes com per joves les tardes, quan ja no hi ha classes, i els caps de setmana. L’horari d’obertura és des de les 9 del matí fins les 21h del vespre. Fins la setmana que ve, però, no se’n podrà fer ús.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics