El Festival FiSures busca artistes

Un dels espectacles del Fisures d'edicions anteriors.

El Festival Multidisciplinar FiSures celebrarà el proper juliol la seva quarta edició i ja ha obert la convocatòria perquè els interessats puguin presentar les seves propostes. L’objectiu de la proposta: fomentar la cultura de proximitat i promocionar la creació entre els ciutadans.

Els artistes que vulguin participar hauran de complimentar el formulari d’inscripció que trobaran el web municipal, on hauran d’adjuntar un breu text de presentació de l’obra, el dossier de l’espectacle i també un breu currículum per a presentar l’artista o la companyia. Per sol•licitar més informació o respondre dubtes es comptarà amb el correu electrònic fisuresplf@gmail.com com a eina de comunicació entre l’organització i els artistes.

L’organització donarà 150€ a cadascun dels artistes fins a un màxim de 750€ en el cas dels grups.

El festival omplirà de propostes artístiques les places, els carrers i els espais públics del municipi palafollenc al llarg del cap de setmana estival amb una programació interdisciplinària, plural i transversal. Des de propostes d’arts visuals, arts escèniques en forma de teatre, monòleg o poesia fins a actuacions musicals o de dansa, entre d’altres.

El termini de presentació finalitzarà a finals del mes d’abril. Llavors el jurat del certamen decidirà quines propostes es podran veure a l’edició d’enguany i comunicarà el seu veredicte a mitjans de maig. L’any passat, el FiSures ja va oferir una quinzena d’actuacions, incloent la dansa acrobàtica, teatre de petit format i també monòlegs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics