Malgrat organitza la primera trobada d’usuaris del Banc del Temps

Inauguració banc del temps. Aj. Malgrat
Inauguració banc del temps. Aj. Malgrat

La Regidoria de Gent Gran malgratenca reunirà demà dilluns les persones usuàries del Banc del Temps. La trobada, que tindrà lloc a les 12 del matí a la Sala auditori de l’Arxiu Municipal, estarà oberta a tota la ciutadania i explicarà com funcionarà la gestió del temps. Assistiran la coordinadora del Banc del Temps a escala autonòmica i alguns usuaris de la xarxa calellenca.

El Banc del Temps és una iniciativa que es va posar sobre la taula consistorial a principis del passat mes de febrer. L’objectiu d’aquesta mesura social sense ànim de lucre pretén aconseguir l’intercanvi de serveis, experiències i aptituds entre les persones del municipi, de manera que el temps és la moneda de canvi. El regidor de Gent Gran de Malgrat de Mar, Jofre Serret, posa un exemple:

Reparacions domèstiques, acompanyament o passejar gossos són altres possibilitats que contempla aquest Banc del Temps. De moment ja s’han inscrit deu persones, d’entre 30 i 70 anys, i s’estan duent a terme cinc intercanvis. Serret detalla que la falta de demandants no serà un problema, perquè hi haurà participació conjunta entre municipis:

Els interessats en sol·licitar aquest servei hauran de ser majors d’edats i disposar de temps lliure per a dedicar-lo a aquests intercanvis. Poden trucar tant a l’Àrea de Serveis a la Persona, a Ca l’Arnau o el Banc de Temps de Malgrat.

D’altra banda, el proper 6 d’abril es posarà en marxa l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. El nou servei s’iniciarà amb una oficina itinerant en un autobús, que s’ubicarà a l’avinguda Verge de Montserrat el primer dijous de cada mes, tot coincidint amb el mercat setmanal. La idea del govern malgratenc és obrir a principi de 2018 una oficina per oferir una atenció integral en matèria d’Habitatge i Consum.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics