La banda de PLF participa a la 9a orquestrada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La banda de Palafolls
La banda de Palafolls

És la novena edició organitzada per l’auditori de Girona amb la que reuneix a nens i nenes de diverses escoles de música que s’ajunten per oferir concerts. La banda de música del nostre municipi participarà diumenge a la trobada de músics: la representació palafollenca serà d’una vintena de músics.

Els mesos previs a aquesta gran trobada musical s’han fet diversos assajos. De moment se n’han fet tres des del gener i el matí del dissabte es destinarà a perfilar els últims detalls. Escoltem en David Martínez, director de la banda.

Des de l’escola de  música es valora molt positivament la possibilitat que els joves músics puguin participar a un concert d’aquestes característiques i en una sala com és l’auditori de Girona. Martínez, però, reconeix que la vintena de músics palafollencs que hi participaran juguen amb avantatge ja que formen part d’una banda, pel que ja estan acostumats a tocar davant d’un públic, sortir al carrer i pujar als escenaris.

Aquest és un cap de setmana intents per la banda perquè precisament el dissabte es desplaçaran fins a Figueres per celebrar la capitalitat de la sardana de la ciutat empordanesa. Participaran a una cercavila pels carrers del municipi, amb castellers, gegants i altres bandes.

17103437_1260276557360070_8016288531934253144_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics