L’Estat inicia la reparació del passeig de Pineda afectat pels temporals

El tram del passeig marítim destrossat pel temporal. Teresa Marquez
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui ha començat oficialment les obres de reparació del passeig marítim de Pineda després de les destrosses del temporal. Els treballs els impulsa l’Estat i construirà una escullera de 240 metres al tram destrossat amb un termini d’execució de 2 mesos.

Desperfectes de la zona dels càmpings, Camí de la Pomereda. RP
Desperfectes de la zona dels càmpings de Malgrat, Camí de la Pomereda. RP

Segons publica el Punt, ahir van començar els treballs previs per facilitar l’entrada avui de les màquines. L’Estat hi inverteix un milió d’euros en construir el mur de pedres que ha de frenar el fort onatge en els propers temporals. Es col·locaran grans roques en un tram de 240 metres paral·lel a les vies del tren. Però un cop l’Estat hagi acabat la seva intervenció, l’Ajuntament n’haurà d’assumir unes altres per valor de 400 mil euros.

Malgrat de Mar va ser l’altre municipi afectat amb danys importants, i on també es preveu construir-hi una escullera a la zona dels càmpings al Camí de la Pomereda amb una inversió 1,1 milions d’euros. En el seu cas encara continua a l’espera que comenci la construcció del mur  a  la platja més propera al Delta de la Tordera. De fet, a l’Ajuntament no li va agradar la decisió del Departament de Costes d’anunciar la construcció de l’escullera en una zona propera a l’espai protegit del Delta de la Tordera sense un informe de l’impacte mediambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics