URGENT

Es presenta a les entitats de Malgrat el Pla d’Acció Cultural

Compartiu aquesta història

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament malgratenc ha convocat aquest vespre a les entitats del municipi en una reunió informativa en la que, entre els diversos temes que s’hi tractaran, es posarà sobre la taula la redacció del que ha de ser el nou Pla d’Acció Cultural, que haurà de guiar les futures actuacions del consistori en política cultural.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’acte es farà al Centre Cívic i començarà amb la presentació del nou canal de comunicació de l’Ajuntament. Tot seguit es presentarà el nou Pla d’Acció Cultural  a les entitats convocades. El document vigent fins s’havia elaborat l’any 2009 i és l’eina que marca les accions a seguir en la gestió de la cultura a Malgrat. La redacció del text encara no s’ha tancat. En breus es facilitarà a les entitats el document perquè l’estudiïn i, segons la regidoria de cultura, el proper 22 d’abril es recolliran les seves suggerències.

En la reunió es presentarà també el Calendari anual de les principals activitats culturals  i es tancarà amb la Festa Major de Sant Roc com a últim punt a l’ordre del dia.

El Pla d’Acció Cultural ha estat vigent en els últims 7 anys i ha caducat aquest 2016. El document el va elaborar un grup de tècnics de l’Àrea de Cultura d ela diputació de barcelona i determinava com a febleses del municipi un patrimoni poc valorat, una comunicació en cultura deficient i la desconfiança en les relacions entre l’Ajuntament i el teixit associatiu. Entre els aspectes positius d ela situació del municipi destacava el teixit associatiu i cívic dinàmic, la programació estable de les entitats i el treball de la memòria a través de l’Arxiu, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics