PLF enceta les passejades del Montnegre-Corredor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Turó d'en Serra. Xarxa de Parcs Naturals
Turó d’en Serra. Xarxa de Parcs Naturals

Un any més la Xarxa de Parcs Naturals organitza un nou cicle de caminades amb una trentena de rutes. La primera es farà a Palafolls aquest diumenge en un recorregut entre alzines fins al Turó d’en Serra.

Es tracta d’un conjunt de rutes que surten des de diferents municipis que envolten el  Parc Natural del Montnegre-Corredor. No tots els punts escollits formen part de l’espai protegit, però sí que són punts d’interès natural pel territori.

L’educador ambiental Manel Riera en destaca l’enclavatge privilegiat del Turó  a l’Alt Maresme. La sortida entre alzinars servirà per adonar-se de la relació entre l’acció humana i l’evolució dels boscos.

La caminada l’encapçalarà una guia membre de l’escola de natura del corredor. No cal fer inscripció i té un cost de 3 euros pels adults, 2 els menors i amb descompte per a famílies nombroses i membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

La sortida d’aquest diumenge començarà a les 10 del matí des de l’Església de Sant Genís de Palafolls en un recorregut de 4 km i d’unes 3 hores de durada que s’endinsarà pel bosc palafollenc en recorregut circular que passarà per Can Valldejuli, el Turó d’en Serra, Can Gibert i Sant Genís.

El Turó d’en Serra és un petit turó amb àmplies panoràmiques sobre la plana costanera del delta de la Tordera, les poblacions litorals i el Montnegre. La següent serà el propera dissabte 25 de març a la Vall de Sant tou a Tordera.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics