El CCM organitza la 2a Trobada d’escriptores

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

trobada_escriptores_maresmeDesprés de l’èxit de l’edició 2016, el Consell Comarcal del Maresme torna a organitzar, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, la Trobada d’escriptores del Maresme. Aquest any amb novetats importants com una fira en la qual una trentena d’escriptores de la comarca podran promocionar els seus llibres. A més, es retrà homenatge a les maresmenques Lola Anglada (Tiana) i Lola Casas (Mataró).

La Trobada d’escriptores del Maresme vol ajudar a visibilitzar la literatura feta per dones de la comarca. En aquest sentit, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Maresme està elaborant una Guia que recull les dones de la comarca que es dediquen a l’escriptura, un col·lectiu important que sovint té problemes per donar a conèixer la seva obra. Aquesta Guia es presentarà el 18 d’abril en el decurs de la Jornada que el Consell Comarcal dedica a la dona literata.

La Jornada consta de dues parts. Entre les 12h i les 18h es farà una fira a la Plaça Miquel Biada de Mataró (davant del Consell Comarcal) on una trentena d’escriptores de la comarca promocionaran les seves obres.

A partir de les 18.30h es farà a la Sala de Plens l’acte més institucional amb xerrades homenatge a les maresmenques Lola Anglada i Lola Casas i es presentarà la Guia d’escriptores del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics