El programa “Divendres” de TV3 es desplaçarà a Blanes

24Ja van ser a Blanes fa més de set anys, el novembre del 2009, Es tracta de l’equip del popular programa de TV3 “Divendres”, que s’emet a les tardes, i que tornarà de nou a Blanes a partir de demà fins el dijous 23. El popular programa que presenten Espartac Peran i Helena García Melero parlarà de diversos temes blanencs, incloent el 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici i el Jardí Marimurtra

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que enguany arribarà ja a la 47a edició, serà un dels arguments principals del magazine. El programa del dimarts 21 de març, coincidint amb la celebració de la irrupció de la primavera meteorològica, esclatarà en el cel vespertí de Blanes amb un espectacle pirotècnic que tancarà l’emissió d’aquell dia.

L’equip de Televisió de Catalunya i la productora El Terrat han escollit dos principals emplaçaments per explicar al país històries i peculiaritats de Blanes. D’una banda, des del Passeig de Mar tant des de la part dels vianants com des de la platja del seu davant, i de l’altra des del Jardí Botànic Marimurtra, un dels indrets més visitats de la vila.

Durant la seva estada a Blanes, doncs, dos dels racons més emblemàtics de la vila esdevindran en el plató del popular programa que presenten Espartac Peran i Helena García Melero.

Els veïns de Blanes hi podrà participar com a públic i es farà un concurs amb premi. Crida a participar com a públic i concurs amb premi

Els horaris seran els següents: el dilluns 20 de març a les 17 h i el dimarts dia 21 a les 15 i a les 17 h al Passeig de Mar, en el tram situat entre el Carrer Ample i el Passatge Pere Roure. I finalment, el dimecres 22 de març caldrà ser a les 5 de la tarda al Jardí Botànic Marimurtra.

Televisió de Catalunya també ha organitzat un concurs on demana que s’enviïn fotografies, imatges, documents o vídeos curiosos  de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics