L’Alt Maresme serà seu de la primera etapa de la Volta fins el 2019

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
notiwebLaVolta
El ciclista italià Davide Cimolai, guanyador de la primera etapa de la Volta. Aj. Calella

Calella acollirà la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya dos anys més. Fins el 2019 es donarà el tret de sortida a l’Alt Maresme, després de 6 anys consecutius. Aquest 2017, segons l’Ajuntament de Calella, la ciutat ha renovat el conveni amb La Volta. Aquest dilluns el municipi veí ha  inaugurat la 97a Volta, amb sortida, pas i arribada de la primera etapa a Calella, amb la participació dels millors ciclistes mundials. En total 55 equips de ciclistes i prop de 200 corredors hi ha participant en el recorregut de 175 km.

En la primera etapa d’ahir, el primer en creuar la meta ha sigut el ciclista italià Davide Cimolai després de 4 hores i 28 minuts pedalant, que es va imposar al francès Nacer Bouhami. El tercer podi va ser per un altre italià, Kristian Sbaragli.

Aquest any, però, a diferència d’altres edicions, Palafolls, Tordera i Malgrat s’han quedat fora del recorregut de la competició. La cursa s’allargarà tota la setmana fins aquest diumenge quan culminarà en un recorregut circular a Barcelona. La segona etapa d’avui surt des de Banyoles.

Calella acollirà la competició fins l’edició 99.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics