Mal cap de setmana pel futbol palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dues derrotes, un empat i només una victòria. L’amateur ha perdut per golejada contra el Cornellà Terri 5 a 1. Els del Pla de l’Estany van superar els palafollencs i així es va traslladar al marcador. El primer arribava al minut 38. El Palafolls només n’aconseguia 1 de Sergi Agell i es tancava el partit desfavorable pels palafollencs. Amb aqusta derrota s’ha trencat la bona ratxa després de tres victòries seguides. L’Amateur manté la novena posició amb 35 punts. Aquest cap de setmana es jugarà el derbi Palafolls – Blanes, molt per sota dels de casa. Els separen 9 punts i els blanencs ocupen la quinzena posició amb 26 punts. La competició es disputarà al Palastàdium aquest dissabte a les 6 de la tarda.

Respecte el Palafolls B, han tingut el seu propi derbi aquest cap de setmana amb victòria pel Blanes Atlètic 1a 2. La derrota dels palafollencs els fa baixar fins la cinquena posició després de setmanes  situant-se tercers. El Sils l’ha avançat i ara empata a 34 punts amb el Blanes. El Palafolls començava bé amb un gol de Yeray Martori. El visitant feia el de l’empat al minut 32. El resultat es va mantenir fins al final del partit, quan el Blanes van capgirar el marcador i sentenciaven l’1 a 2 final.

La setmana que ve jugaran contra el Sant Antoni, que és desè.

Pel que fa al Juvenil A, ha empatat a 2 contra el Malgrat. Inauguraven marcador els de casa amb gol d’Eric Aguilar tant bon punt començava el partit. Els malgratencs empataven a 1. El Palafolls feia al segon al minut 41 però només un minut després el Malgrat reaccionava i feia el de l’empat a 2. Un resultat amb el que es tancava la primera part i que es va mantenir fins al final del partit.

Aquest cap de setmana es disputarà un altre derbi, serà contra el Blanes de la seva categoria a la Ciutat Esportiva.

El Juvenil B és l’únic equip que ha guanyat aquest cap de setmana. Ho ha fet 3 a 2 contra el Cassà. El dissabte s’enfrontaran contra el Fornells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics