La Confraria fa marxa enrere i manté la processó a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Un moment de la processó amb els legionaris al fons (2016)
Un moment de la processó amb els legionaris al fons (2016)

L’entitat havia plantejat en un inici traslladar l’acte de Setmana Santa al centre de Palafolls, amb sortida des de l’Església de Santa Maria. La Confraria de Sant Lluís i Santa Maria ja ha demanat permís a l’Ajuntament per la processó del proper Dijous Sant 13 d’abril. La petició que s’ha registrat a l’Ajuntament és de realitzar l’acte al barri de Sant Lluís, pel que finalment l’entitat fa marxa enrere i no traslladarà l’acte al centre.

En declaracions de l’Alcalde Valentí Agustí, assegura que permetran la sortida de la processó. La petició que han rebut no inclou la participació dels exlegionaris.

Si finalment la Confraria tornés a convidar els Antics Cavallers Legionaris, l’Ajuntament tornaria a posar sobre la taula el tema i prendria mesures al respecte.

Tot i la prohibició de l’any passat a què els antics militars participessin a la processó de Palafolls, la Confraria va celebrar finalment l’acte. Paral·lelament a l’activitat al barri de Sant Lluís, al centre es va organitzar una manifestació antifeixista.

Aquest any encara no s’ha fet públic si els tornaran a convidar. L’Ajuntament autoritza l’acte religiós, però en el cas que hi tornés a haver participació militar, repetirien el procediment de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics