URGENT

Desmantellen un plantació de marihuana a Tordera

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat dos homes de 30 i 56 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tordera com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Un dispositiu de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Tordera van desmantellar una plantació de marihuana dins un immoble de Tordera. A l’interior hi havia 1.775 plantes de marihuana i 40 quilos de substància repartida en bosses i bidons amb un valor de 52.700 euros en el mercat il·lícit.

Els detinguts s’havien saltat un control policial a gran velocitat.  Els policies van localitzar el vehicle ràpidament amb les portes obertes i un dels ocupants acabava de saltar la tanca d’una finca propera.

Dins la finca hi havia una plantació de marihuana visible des de la porta d’accés i l’home que va rebre els agents era un dels que hi havia dins del cotxe que s’acabava de saltar el control. Aquest home, a més, tenia dues ordres de detenció i ingrés a presó pendents i va ser detingut en aquell moment. Tot seguit també van sortir dos homes més, el propietari de la finca i un acompanyant, finalment el propietari de la finca també va ser detingut.A banda de la droga, els agents també van trobar una xapa i un escut policial fals, a més de guants, tornavisos i diversa documentació personal.

Els dos homes han passat a disposició judicial el divendres davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual ha ordenat l’ingrés a presó per un dels homes i la llibertat amb càrrecs per l’altre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics