Desmantellen un plantació de marihuana a Tordera

Plantació de marihuana a un immoble de Tordera. Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat dos homes de 30 i 56 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tordera com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Un dispositiu de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Tordera van desmantellar una plantació de marihuana dins un immoble de Tordera. A l’interior hi havia 1.775 plantes de marihuana i 40 quilos de substància repartida en bosses i bidons amb un valor de 52.700 euros en el mercat il·lícit.

Els detinguts s’havien saltat un control policial a gran velocitat.  Els policies van localitzar el vehicle ràpidament amb les portes obertes i un dels ocupants acabava de saltar la tanca d’una finca propera.

Dins la finca hi havia una plantació de marihuana visible des de la porta d’accés i l’home que va rebre els agents era un dels que hi havia dins del cotxe que s’acabava de saltar el control. Aquest home, a més, tenia dues ordres de detenció i ingrés a presó pendents i va ser detingut en aquell moment. Tot seguit també van sortir dos homes més, el propietari de la finca i un acompanyant, finalment el propietari de la finca també va ser detingut.A banda de la droga, els agents també van trobar una xapa i un escut policial fals, a més de guants, tornavisos i diversa documentació personal.

Els dos homes han passat a disposició judicial el divendres davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual ha ordenat l’ingrés a presó per un dels homes i la llibertat amb càrrecs per l’altre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics