Els primers equips de futbol del PLF guanyen per la mínima

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Amateur s’ha endut la victòria 1 a 0 i in extremis contra el Bescanó després que Ivan Sarabia fes l’únic gol de la jornada al minut 89, amb el que s’han endut la victòria contra els gironins, que se situen 5 posicions per sobre.Els de José Cáceres sumen 3 punts amb els que ocupen el desè lloc a la taula.La propera jornada s’enfrontaran contra el Cassà, que és 4t i del que el separen 9 punts.

El Palafolls B també ha guanyat el seu respectiu partit contra el Vilobí i en aquest cas també ho ha fet amb poca distància: 1-0. Els de casa aconseguien el de la victòria al minut 50 amb un gol de Jaume Parera. Amb els tres punts recuperen posicions. Són 4ts però empaten amb puntuació amb el Blanes (3r) i el Sils (5è).El proper partit el disputaran contra el Sant Hilari.

Si el cap de setmana passat els únics equips que en sortien victoriosos eren els juvenils, en els últims partits s’ha revertit la situació i tant el Juvenil A com el B no han guanyat les competicions.

Pel que fa al Juvenil A, el partit el disputaven al Palastàdium contra l’Escola Garrotxa, ha perdut  per tres 3 en contra. Els garrotxins obrien marcador nomé 1 minut després de l’inici del partit, feien el segon al 53 i a principis de la segona part ja sentenciaven el resultat amb el tercer. Amb aquesta derrota no sumen cap punt, són desens i la setmana que ve s’enfrontaran contra el Lloret.

Respecte el Juvenil B, ha empatat a 3 amb l’Unió Girona. La primera part va ser un ball de gols dels gironins, però després de marcar-ne tres, els palafollencs van girar el que semblava una clara derrota. Oscar Mateo feia el del 3 a 1 al minut 46, Noel Merayo retallava distàncies amb el segon un minut després i Ioan Lucian aconseguia el tercer i el de lempat al minut 86. Continuen penúltims i aquest cap de setmana jugaran contra el segon classificat, el Begur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics