El 1r Trofeu Patí reunirà a 150 esportistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls acollirà aquest dissabte el primer Trofeu de patinatge artístic organitzat pel Club Patí del municipi. Hi participaran 150 nens i nenes d’entre  5 i 14 anys que competiran en diferents categories i que pertanyen a 7 clubs diferents. Segons ha confirmat el mateix Club compten amb la participació del de Tordera, Sant Iscle, Malgrat, Breda, Laietà (Barcelona) i el Valldemia (Mataró).

Són clubs pròxims territorialment parlant a Palafolls que aquest dissabte es desplaçaran al Palauet per participar en el 1r Trofeu. El President del Club Patí de Palafolls, Antonio Figueras, apunta la dificultat d’organització d’una competició d’aquestes característiques. Del nostre municipi hi participaran una vintena de patinadors.

questa setmana estan ultimant els darrers preparatius i ja fa dies es assagen de valent. Començarà a les 9 fins les 20.30 el dissabte i no es descarta repetir-lo anualment.

No es contemplen activitats complementàries però sí un sorteig.

Amb anterioritat Palafolls ha acollit competicions del Campionat Espanyol d’Handbol, el Cros Maresmenc o el Torneig de Judo. Al llistat s’hi haurà de sumar el 1r Trofeu Patí del dissabte.

Clup patí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics