Les Ferreries recull 2.000 euros solidaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
ferreries
Fira Solidària de Les Ferreries

Els alumnes de l’escola les Ferreries han organitzat aquesta tarda la Fira Solidària de Primavera, aquest any en benefici del càncer infantil, però que finalment s’acabarà destinant a altres projectes solidaris.En total, amb la venta de manualitats fetes pels escolars del centre i també pastissos i coques s’han aconseguit més de 1.500.

El claustre de les Ferreries ha decidit aquest matí repartir la recaptació de la fira entre tres organitzacions solidàries: a l’hospital Sant Joan de Déu, pel càncer infantil, a l’ONG pels refugiats Proactiva Open Arms i a les iniciatives de cooperació amb Sant Isidro, Nicaragua.

Amb la participació dels palafollencs a la fira s’han aconseguit 1.577 euros i d’altra banda també s’han venut braçalets solidaris, els anomenats Candelas en referència a la nena amb la que va sorgir la iniciativa, i s’ha recaptat 400 euros per la investigació del càncer infantil.

Els beneficis de la fira es repartiran en els tres projectes solidaris equitativament: 500 per cadascun, i Sant Joan de Déu també rebrà els 400 dels braçalets. En total 900 euros pel càncer infantil. Un cas que ha tocat de prop l’escola els ha empès a ampliar els destinataris de l’acció solidària.

El centre escolar assegura que la fira ha sigut un èxit: s’han venut totes les manualitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics