Últims dies per sol·licitar actuacions gratuïtes per les afectacions a la TDT

Operador ajustant una antena. EPA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Operador ajustant una antena. EPA
Operador ajustant una antena. EPA

La instal·lació del servei de telefonia mòbil de 4G pot produir afectacions en la senyal de TDT. El 4G utilitza la freqüència de 800 MHz que abans servia per la Televisió Digital Terrestre, pel que podrien produir-se interferències  

 Les afectacions que es produeixin derivades de la posada en funcionament de les estacions de telefonia es podran solucionar gratuïtament fins d’aquí 15 dies. El termini per sol·licitar les actuacions en cas d’afectació és de 6 mesos des de la posada en funcionament de les estacions de 4G.

De la reparació d’afectacions se n’encarrega l’entitat Llega800, formada per les operadores Telefónica, Vodafone i Orange, que en els propers 15 dies solucionarà qualsevol afectació en el servei de la TDT. Les persones afectades poden contactar amb Llega 800 a través del seu telèfon d’atenció gratuït (900 833 999) o mitjançant el web. 

El servei aporta més velocitat en la navegació a dispositius mòbils. A l’Estat espanyol es va començar a comercialitzar a finals del maig del 2013 amb una prova pilot en 7 ciutats, entre elles Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics