Les obres del Teatre surten a licitació però s’ajornen fins passat l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
img-0605
El Teatre Municipal en obres. Aj. Palafolls

La Generalitat ja ha publicat el concurs públic que ha d’adjudicar el contracte de les obres de “Reforma i rehabilitació” del Teatre Municipal.

Amb un cost de gairebé 145.500 euros  el consistori busca una empresa que s’encarregui dels treballs de millora que es preveuen que s’allarguin durant 3 mesos. Les obres, però, no començaran fins passat l’estiu per poder acollir els festivals d’estiu de les escoles i les entitats.

Fa unes setmanes, alumnes de 6è de primària de Mas Prats van demanar a l’Ajuntament poder fer el festival de final de curs al Teatre. El consistori ha decidit ajornar els treballs per acollir els actes. Les obres que han de millorar l’estat de les parets i l’escenari, entre d’altres, s’hauran d’esperar.

La intenció inicial era que les obres comencessin un cop adjudicades, el que hagués impedit fer qualsevol activitat fins passat l’estiu. Ara, però, s’haurà de condicionar l’espai per poder-lo utilitzar entre finals de maig i mitjans de juliol. El Teatre està actualment tancat i ja al desembre no va acollir els festivals de Nadal de les escoles i aquesta primavera tampoc ho ha fet amb el “Singulars”.

Les obres un cop acabades hauran renovat l’espai, però sense perdre l’essència de la sala. Tindrà nova il·luminació, escenari, climatització i teulada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics