El govern local preguntarà als malgratencs sobre la mobilitat

Carrer Passada (Malgrat de Mar). Google Maps
Rotonda de Can Palomeres. Aj. Malgrat
Rotonda de Can Palomeres. Aj. Malgrat

L’administració local està revisant el pla de mobilitat del municipi i el proper 20 d’abril s’organitza una sessió participativa per recollir propostes, inquietuds i queixes.

Els temes que es tractaran a la sessió de participació giraran al voltant de la mobilitat a peu i en bicicleta, del vehicle privat, el transport públic, els vehicles pesats, i l’aparcament. També es parlaran d’accidents i de contaminació.

Al respecte, els veïns del carrer Passada i Girona havien sol·licitat a l’Ajuntament que el pla de mobilitat fos consensuat.

La primera sessió serà per recollir l’opinió de la ciutadania, que podrà expressar les seves inquietuds i propostes. En aquest sentit, ha avançat que una segona sessió consistirà a fer un retorn per part de l’empresa redactora del pla a totes les queixes i suggeriments.

De fet, el govern engegarà diferents instruments per permetre la participació ciutadana. El ple d’aquest vespre ha aprovat renovar els membres del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, amb el que es busca reactivar-lo, ja que no es reuneix des de fa 2 anys.  Segons l’Ajuntament, també es preveu potenciar el Consell Escolar Municipal i també el de Medi Ambient, que no es reuneix des del març del 2009.

També es contempla crear nous consells sectorials per dinamitzar el teixit associatiu del municipi com podrien ser els consells de cultura o serveis socials. Les funcions dels consells es concretaran en el Reglament de Participació Ciutadana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics