Dansa i folk americà protagonitzen la segona nit del Singulars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Joana Serrat, en un moment de l'actuació del Singulars
Joana Serrat, en un moment de l’actuació del Singulars

A dos quarts d’onze del passat dissabte es donava el tret de sortida a la segona sessió del cicle musical Singulars, l’única amb veu femenina.

Obria la nit Quim Bigas. El coreògraf i dramaturg malgratenc va oferir una mescla d’interpretació i dansa molt variada i personal. Primer va començar ballant i recitant al mateix temps, després es va deixar emportar per la música. També van acompanyar-lo amics seus en l’actuació, i van acabar cridant i saltant per la gespa de la plaça Joaquim Ruyra.

Ell mateix explicava en què havia consistit el seu espectacle.

Després de 45 minuts d’una actuació de dansa, Joana Serrat pujava a l’escenari dient que era la primera vegada que trepitjava Palafolls. Presentava el seu nou CD “Cross The Verge” amb la guitarra a les mans i acompanyada de Bernat Sánchez a la guitarra i Toni Serrat a la bateria.

Joana Serrat és l’aposta femenina entre tots els caps de cartell del Singulars d’enguany.

A banda de temes del seu darrer treball, també en va interpretar d’altres àlbums i va dedicar-ne un a tots aquells que han hagut de marxar de les seves llars per la guerra. Tot girava al voltant del gènere del qual fa bandera, el folk americà amb una sensibilitat extrema.

En definitiva, una vetllada que va despertar moltes emocions en el públic i va aconseguir estar a l’altura del concert de Pep Sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics