Detenen a Sta Susanna un home buscat internacionalment

guardiacivil_apie-01La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat polonesa, segons publica el Diari de Girona, que tenia una ordre de recerca i extradició a Polònia. El detingut està relacionat amb el tràfic de drogues, armes, extorsió i delictes contra el patrimoni.

L’home el van detenir dijous passat a Santa Susanna, on s’hi havia traslladat feia poc. Fins aleshores havia viscut a Lloret, on els agents l’havien vigilat.

L’home residia a Espanya amb documentació falsa. Els policies van veure que havia canviat de municipi, de Lloret a Santa Susanna. Quan els agents li van sol·licitar que s’identifiqués, el posterior detingut va ensenyar un passaport a nom d’una altra persona, pel que els agents van començar a sospitar que era una identitat falsa.

La comparació entre les empremtes enviades pels agents de seguretat polonesos i les del sospitós coincidien, pel que la Guàrdia Civil va constatar que era la mateixa persona. Van prosseguir amb la detenció i va passar a disposició judicial per iniciar els tràmits d’extradició.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics