Pineda obre la primera Oficina de Turisme digital de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

20170404_122044
Oficina de Turisme de Pineda. Aj. Pineda

És el resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament i Telefónica. La nova oficina de Turisme de Pineda és la primera completament digital i interactiva de Catalunya. El nou equipament és el resultat d’un estudi de les necessitats específiques de la població.

Compta amb un “Videowall de Pensaments”, una gran pantalla amb una càmera que detecta les imatges i els moviments dels visitants i els fa aparèixer un globus de diàleg on apareixen missatges sobre l’oferta de Pineda. A més, aixecant una mà, el visitant pot modificar l’idioma.

També hi ha un faristol informatiu i de consulta que ofereix una agenda d’esdeveniments, llocs d’interès i serveis destacats, i que se situa sota una campana de so que emet una locució sincronitzada paral·lelament. A més, a la sortida també hi ha la possibilitat d’enviar-se una postal digital del municipi.

No és la primera vegada que Telefónica i el l’Ajuntament de Pineda treballen conjuntament duent a terme projectes. Compten amb l’experiència del desplegament de Cartelleria Informativa, amb la instal·lació de pantalles a 8 ubicacions del municipi.

Com a projectes previstos, posaran en marxa abans de l’estiu una app de bústia ciutadana que permetrà als veïns de Pineda comunicar i denunciar a l’Ajuntament qualsevol incidència a l’espai públic i també la instal·lació de Wifi en tres centres de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics