Agustí proposa una consulta per desencallar el futur de Mas Reixach

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La urbanització situada als peus de la N-II és compartida entre Palafolls i Tordera. Gran part de la zona depèn de Palafolls, tot i estar més a prop del terme municipal torderenc. En una entrevista al programa “La tarda és temps era temps” de Ràdio Tordera, l’alcalde palafollenc, Valentí Agustí, ha proposat fer una consulta popular als veïns de la urbanització per tal que la zona passi a ser gestionada només per un dels dos municipis.

Agustí assegura que l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, també li ha traslladat que la consulta seria la solució per desencallar el futur de Mas Reixach. Es busca que un dels dos municipis assumeixi la urbanització i així deixi de ser compartida.

Tot i la proximitat amb Tordera, Palafolls té 130 vivendes de Mas Reixach i una 20a de Tordera. Ja al novembre s’havien anunciat converses entre els alcaldes i l’oposició va demanar que la decisió passés per una consulta popular.

Agustí també ha reclamat al municipi veí la construcció d’un vial que permeti la sortida de camions que circulen al polígon on es concentren les fàbriques tèxtils. Tordera es va avançar a Palafolls en prohibir la sortida de camions i per contra es desvien cap a Palafolls.

Els legionaris també han sigut tema a l’entrevista. Al respecte, Agustí assegura, literalment, que és “molt difícil de paralitzar-ho” i ha apuntat al malestar que genera a la població. “L’esforç per impedir-ho és tan gran que no val la pena” diu. Al respecte defensa que l’Ajuntament ha optat enguany pel silenci, una estratègia amb la que buscaven restar-li publicitat.

s-reixach

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics