9 treballs de recerca competeixen en el 10è concurs de Palafolls  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

concurs treballs de recercaL’Ajuntament ha engegat un any més la competició on premia els millors treballs de recerca de batxillerat. En la desena edició s’hi ha presentat fins a 9 originals escrits per alumnes de 2n de batxillerat.

Els exemplars es van poder presentar fins el 14 d’abril i s’han entregat amb un pseudònim i  un sobre tancat on hi figura el nom de l’autor o autors. Els treballs, per poder ser valorats, havien de comptar amb la llum verda de la direcció del centre educatiu.

Ara un jurat els llegirà i en valorarà diversos aspectes: la nota obtinguda, però també l’originalitat, el rigor, la metodologia les fonts i la presentació.

En la mateixa línia que les anteriors edicions es repartiran tres premis econòmics, el primer valorat en 500 euros, 300 pel segon i 200 el tercer. A més, el guanyador molt probablement s’adaptarà en format llibre i se sumarà així al llistat de treballs de recerca que l’Ajuntament ha editat.

L’últim volum ha sigut “Obre la finestra”, de Marina Cabrera i Mar Selvaggi.

Els guanyadors es faran públics el mes de juny després que el jurat format per professors, regidors i tècnics hagin valorat els treballs. El lliurament es farà el proper 9 de juny a Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics