Trencades les negociacions per la compra de Can Palomo de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

palomoooo

El nou Ajuntament de Malgrat no s’entén amb els propietaris per la compra de Can Palomo.

L’anterior govern, format per PSC i JxM, volia comprar la finca per tal d’encabir-hi diversos equipaments municipals com l’oficina de turisme o un museu sobre Fèlix Cardona. La transacció tenia un cost total d’1 milió d’euros, dels quals 800.000 els aportava la Diputació i els 200.000 restant els havia d’assumir l’Ajuntament.

Les converses entre els propietaris i el nou govern no han arribat a bon port, segons ha pogut saber aquesta emissora. S’han tensat pel calendari de pagament que proposava el nou executiu: fer-lo efectiu al juny del 2018. Segons els amos de la finca l’anterior govern s’havia compromès a fer un pagament a principis d’any i no accepten aquest nou calendari proposat.

Neus Serra és la portaveu del govern de Malgrat de Mar.

Fonts properes a les negociacions apunten que la propietat havia proposat a l’Ajuntament la possibilitat de fer un contracte de lloguer de la finca mentre no es podia formalitzar la compra-venda. Les converses, però, s’han encallat i el nou govern ha decidit abandonar l’intent de fer-se amb l’immoble. L’Ajuntament reinvertirà els 800 mil euros de la subvenció de la Diputació en la construcció d’una pista polivalent, un espai per entitats culturals i esportives.

El temor dels defensors del patrimoni local és que si l’Ajuntament no es queda l’immoble, la propietat pugui vendre-la a un privat per a fer-hi promocions immobiliàries, tot i que des del Govern asseguren que s’han compromès a no enderrocar-lo.

La finca de Can Palomo és un edifici històric al centre de Malgrat, just davant de l’oficina de correus, que té un  espai total  d’uns 3700 m2 amb 4 finques i dos edificis ja  construïts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics