Creix la implicació dels comerciants a la 2a Festa del Comerç

Desfilada d'Star Wars a la 2a Festa del Comerç. ACEP
Desfilada d'Star Wars a la 2a Festa del Comerç. ACEP
Desfilada d’Star Wars a la 2a Festa del Comerç. ACEP

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls n’està satisfeta. La segona edició ha crescut en activitats i també en implicació dels comerciants, concretament hi ha participat el 60%.  Al municipi hi ha uns 37 establiments adherits a l’ACEP dels quals 22, segons explica el seu president, Francesc Tresserras, han participat a l’esdeveniment ja sigui en l’organització o en forma de parada, que a més també a crescut: d’unes 5 de l’edició passada a una dotzena en aquesta última, diu Tresserras.

La Festa del Comerç s’encamina cap a una cita anual pensada per reactivar i publicitar els establiments locals i la compra de proximitat. Ideada amb un doble format que coincideix amb els canvis de temporada, molt probablement la propera tardor – hivern, es tornarà a organitzar.

L’esdeveniment d’aquest diumenge ha reunit un públic familiar atret per les activitats organitzades. Començava amb un espectacle infantil amb Rah-mon Roma i continuava amb la desfilada de personatges d’Star Wars i la 3a passarel·la de moda. De fet, la participació de l’associació d’Star Wars de Catalunya a la fira palafollenca ha sigut un dels principals reclams. Segons l’ACEP ha dut amb ell públic de fora. La desfilada de personatges de la Guerra de les Galàxies ha anat acompanyada de la banda de Palafolls que ha donat pas també a la desfilada de moda.

Amb l’ACEP hi ha col·laborat de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) i de TotPint.  Aquests mesos han sigut intensos per l’associació, el proper 20 de maig tornen a tenir una cita, aquesta amb les 8 hores saludables.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics