Comença el maig més musical de Palafolls  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La banda de Palafolls
La banda de Palafolls

Des d’aquest dilluns fins el proper 22 de maig l’Escola de Música organitza un seguit d’audicions al centre obertes a tots els palafollencs, sota el títol “Maig Musical”.

El cicle comença avui a les 18h amb un concert de piano i violí a l’auditori del MiD.

Les audicions serveixen als alumnes per preparar-se pels exàmens finals de l’escola. Amb el maig musical, a més d’obrir les portes del centre, també és útil als alumnes per assajar el repertori que tocaran a l’avaluació. totes les audicions es fan a l’auditori, excepte la del proper dimecres 17 de maig que tindrà com a escenari Can Batlle en un concert que unirà vent fusta i guitarres. David Martínez és director de la banda.

El maig musical comença precisament una setmana abans de les preinscripcions, que s’obriran el proper 15 de maig fins el 26. Les han de fer els nous alumnes però també els actuals per reservar plaça pel curs vinent i per tal que la direcció comenci a confeccionar els horaris. La sol·licitud es pot fer telemàticament a través del web de l’Ajuntament.

Dels alumnes de l’escola es nodreix la cobla i la banda. El maig musical continuarà demà amb els alumnes de piano i el dimecres amb vent metall.

Les audicions es reprendran el dilluns 15 de maig amb les bateries, baix i contrabaix, continuarà el dimecres 17 amb vent fusta i combo a Can Batlle i es tancarà el dilluns 22 de maig amb les guitarres i trompetes.

El juny l’escola tancarà curs amb un festival i audicions a la fresca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics