Els Maduixots celebren 3 anys completant 2 castells de 7

Castell de 3d7 dels Maduixots en la celebració del 3r aniversari. Castellers de l'Alt Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Castell de 3d7 dels Maduixots en la celebració del 3r aniversari. Castellers de l'Alt Maresme
Castell de 3d7 dels Maduixots en la celebració del 3r aniversari. Castellers de l’Alt Maresme

Aquest dissabte, 6 de maig, els castellers de l’Alt Maresme han celebrat a Pineda el seu 3r aniversari. Han aconseguit un dels reptes que s’havien marcat: descarregar castells de 7. En l’esdeveniment d’ahir en van bastir 2: el 3d7 i el 4d7, que també van acompanyar del 7d6 i del pilar de 5.

Després d’un bon inici de temporada, en què els Castellers de l’Alt Maresme van dur castells de 7 tant a Mollet com a Andorra, les coses es van tòrcer pels de la camisa vermella en l’última sortida a plaça a Guissona. els de l’Alt Maresme van redreçar la situació dissabte passat descarregant a l’hora els dos castells bàsics de 7, el 3d7 i el 4d7, acompanyant-los a més a més d’un vistós 7d6 i del pilar de 5.

La celebració va comptar també amb colles convidades que van acompanyar els Maduixots a plaça: els Castellers de Badalona i els Matossers de Molins de  Rei; el 3d7 va ser el castell més destacat d’ambdues colles.

Les properes cites dels ‘maduixots’ són el proper cap de setmana, dissabte a Sant Pol (Fira de la maduixa) i diumenge a Badalona (Fires de maig).

Fa 3 anys que els Maduixots es van formar amb més de1 50 membres que representen les poblacions de Calella, Malgrat, Palafolls, Pineda, Santa Susanna, Tordera i Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics