Les platges de la zona mantenen la bandera blava

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Alt Maresme ha conservat les 5 distincions així com les 8 de la Selva marítima. El jurat internacional de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor ha guardonat el litoral català amb 119 distincions ( 95 platges i 24 ports), 3 platges menys que l’any passat i manté els mateixos ports.

Malgrat de Mar ha revalidat les dues platges amb el distintiu: la del Centre, per 19è any consecutiu i la de l’Astillero, que és el 5è que ho aconsegueix. Pineda en torna a tenir 2: Pescadors i La Riera. Calella conserva la de la platja Garbí.

Respecta la Selva Marítima, Blanes ha rebut bandera blava a la de S’Abanell, Sant Francesc i la de Blanes, mentre que Lloret n’ha aconseguit 5: la Cala Canyelles, la platja de Lloret, Fenals, Sa Boadella i Santa Cristina.

Respecte els ports, Blanes n’ha sortit airós ja que rebrà el distintiu al Club de Vela. Pel que fa a distincions temàtiques, Lloret de Mar n’ha obtingut una de salvament, socorrisme i primers auxilis

Catalunya és el tercer territori de l’Estat amb més banderes blaves  les platges, precedit només per Galícia i el País Valencià.

El jurat de l’associació que atorga els distintius avalua les condicions higièniques, de seguretat, accés lliure, atenció a persones amb discapacitat i el compliment de la legislació entre d’altres. Es tracta d’un sistema de certificació de qualitat ambiental gestionat per la Fundació per a l’Educació Ambiental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics