Enxampen un atracador a Blanes a punt de cometre el 6è robatori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns 8 de maig un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor de 6 robatoris amb violència i intimidació, segons publica el Diari de Girona. L’últim d’ells en grau de temptativa.

Els atracaments es van produir durant el mes d’abril a dues fleques de Blanes. L’home entrava a l’establiment amb el rostre ocult i un ganivet de cuina de grans dimensions i exigia a la dependenta el contingut de la caixa. En totes les ocasions el lladre arribava i marxa a peu.

L’hora dels fets sempre era la mateixa, poc després de l’obertura de l’establiment. Entre tots els robatoris, el lladre va sostreure prop de 500 euros.

Els Mossos van iniciar un dispositiu de vigilància que ha finalitzat amb la detenció del presumpte autor dels atracaments, quan es disposava a cometre un altre robatori a la mateixa fleca. En el moment de la detenció, duia amb ell el ganivet que havia utilitzat en els altres assalts i guants.

El detingut ja tenia antecedents i passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

(DdG)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics