URGENT

Torna la cursa popular de 9km de PLF

Compartiu aquesta història

 

És la 14ena edició de la cursa popular que es farà aquest diumenge 14 de maig.

El tret de sortida es donarà a les 9.30h del matí per la cursa d’adults i a les 11.30 la Infantil. La distància varia també en funció de la categoria, pels adults es mantenen els 9 km però pels més petits el recorregut es redueix a 2,5 km, a partir dels nascuts el 2004. Com en les anteriors edicions, el punt d’inici i final serà davant el poliesportiu Palauet.

La previsió és que la competició no s’allargui més de 2 hores, pel que a les 11.30h hi haurà el tancament. El recorregut és mixt, combina asfalt amb camins de sorra. Jordi Fitó, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Les inscripcions ja es poden formalitzar de manera anticipada a través del web de gesport amb un preu de 4 euros els adults que inclou assegurança, cronometratge, samarreta i avituallament.

Una hora abans que comenci la cursa, a les 8.30h, també es podrà fer la inscripció al mateix punt de sortida.  Les categories s’han separat per sexes, pel que es premiarà als primers classificats masculins d’una banda i femenins de l’altra, tant en adults com en infantil.

L’any passat la cursa popular de Palafolls no es va celebrar per problemes en el calendari. Enguany es torna a reprendre amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació, el Club Deportivo Palafolls, El Cafè i Ràdio Palafolls.

Les inscripcions el mateix dia de la cursa estaran subjectes al límit total de 350 inscrits, pel que els que vulguin assegurar-se plaça l’organització recomana fer-ho prèviament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics