El govern de Malgrat reprèn les trobades amb la ciutadania

 

L’equip de govern ha presentat avui un projecte amb el que defensen que volen afavorir el diàleg actiu amb els veïns, entitats i empreses dels barris de Malgrat. De fet és un projecte que guarda certes semblances amb el de l’anterior alcalde “Tu preguntes i en Joan respon”.

El nou ajuntament manté fins i tot la periodicitat: cada 3 mesos. Durant un dia membres del govern municipal recorreran carrers i places i escoltaran les demandes i inquietuds sota el títol “A peu de carrer”

La primera es farà el proper 26 de maig amb una visita al barri de La Verneda. A les 20h es tancarà la jornada amb un acte al Centre Cívic.

Les persones interessades a trobar-se aquell dia i parlar amb l’equip de govern poden demanar-ho al telèfon 93 765 33 00 o bé enviant un e-mail a apeudecarrer@ajmalgrat.cat fins el 19 de maig. En aquest e-mail s’ha d’indicar el nom i cognoms i telèfon de contacte. La confirmació de l’entrevista es rebrà 48 hores abans de l’acte A peu de carrer. El següent “A peu de carrer” es farà a la zona del centre, des del carrer de Mar fins a l’avinguda del Bon Pastor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics