Pineda organitza les primeres Jornades d’Educació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Adolescents i xarxes socials i l’assetjament escolar, són els temes que es tractaran als tallers organitzats. L’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat aquest divendres i avui dissabte les  Primeres Jornades d’Educació.

Els actes han començat divendres, a l’Auditori de Pineda amb un debat-taula rodona sobre  «Els reptes de l’Educació d’Adults: l’adequació de la formació dels joves en una societat en transformació permanent

Avui dissabte tindran lloc a Con Comas els tallers de les Primeres Jornades d’Educació. A 2/4 de 10 del matí es fa un taller sobre assetjament escolar, «Prevenció, detecció i actuació» obert a mares, pares, mestres i públic en general. A les 11 h una xerrada «Comunicació adequada entre els adolescents a l’entorn 2.0» dirigida a pares, mares i adolescents. I a les 12 del migdia un taller de Risoteràpia i la presentació d’una experiència d’educació empoderadora, «Re-cursos», Respirant «alegria» adreçada a pares i mares i persones que es dediquen professionalment a l’àmbit de l’educació. Hi haurà servei de monitoratge per a infants gratuït per a les famílies assistents. El municipi celebra el 20è aniversari de l’Escola d’Adults Natura.

Jornades educació Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics