‘Pineda Mar de Flors’ és la 1a mostra floral de la vila

Basic CMYKEls propers dies 20 i 21 de maig se celebrarà a Pineda de Mar la 1ª mostra d’art en flor, “Pineda Mar de Flors”, una proposta similar al “Girona Temps de flors”. Es tracta d’un projecte cultural que fusiona l’art amb l’element floral i que es podrà veure en una desena d’instal·lacions a places, edificis emblemàtics i carrers del municipi. Seran obres fetes amb flors o basades en l’element floral, que elaboraran els artistes locals del Col·lectiu Art Denou.

Els espais que acolliran les instal·lacions artístiques seran el campanar de l’Església, el balcó de l’Ajuntament, la plaça de Catalunya i  el pati de Can Comas, entre d’altres. A més a més, una quarantena de comerços del municipi s’han sumat a la iniciativa i decoraran amb motius florals els seus aparadors, entrades o patis.

“Pineda Mar de Flors” s’inaugurarà el dissabte 20 de maig a les 11:30 del matí a la Plaça de Catalunya, des d’on on s’iniciarà un recorregut que seguirà l’itinerari de la mostra, guiat pels creadors de les obres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics