El Cor de Cambra Sota Palau celebra 20 anys amb 3 concerts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Cor es va presentar oficialment el 18 de maig del 1997 un any després d’haver iniciat els assajos. En aquests 20 anys s’han fet més de 230 actuacions a gairebé 44 ciutats diferents, entre les que destaquen el Festival Internacional de Música de Cantonigròs o una interpretació conjunta amb la Companyia Elèctrica Dharma.

Per celebrar les 2 dècades de vida  han organitzat un cicle de concerts que centrarà la seva activitat el mes de maig. El primer aquest diumenge  amb la coral Nit de Juny de Palafrugell al Teatre de Blanes. Precisament amb el grup convidat van coincidir fa un any en una trobada de corals.

Josep Maria Guinart és el director del Cor de Cambra.

El repertori dels 3  concerts serà diferent. El segon serà el proper divendres 19 de maig dins el cicle de l’Esperança, el següent els acompanyarà el Cor Rupià i es farà el diumenge 21 de maig al Centre Catòlic de Blanes.

El cor el forma una 20 d’integrants entre tenors, baixos, sopranos i contralts. Des dels seus inicis el cor està dirigit per Josep Maria Guinart i Vilaret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics