La Policia Local de Blanes incorpora 5 agents fins l’octubre  

Les 5 incorporacions a la Policia Local amb l'alcalde Miquel Lupiáñez i el cap Joan Garcia. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Les 5 incorporacions a la Policia Local amb l'alcalde Miquel Lupiáñez i el cap Joan Garcia. Aj. Blanes
Les 5 incorporacions a la Policia Local amb l’alcalde Miquel Lupiáñez i el cap Joan Garcia. Aj. Blanes

Durant aquests dies han fet un curs de formació de 40 hores a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana.

Les seves funcions seran de reforç del Servei de Vigilància de la zona de la platja i la façana marítima, així com tasques de regulació de trànsit, control del compliment de les ordenances municipals i d’estacionament de vehicles. El seu àmbit d’actuació serà al centre de la vila, així com a les tres principals zones de bany i platges de Blanes: Cala Bona, Blanes Centre i S’Abanell.

El seu període de treball a la Policia Local de Blanes finalitzarà a l’octubre, ja que el seu contracte no pot ser superior als sis mesos al contemplar-se així en la legislació vigent pel que fa a les administracions locals. Inicialment es va fer la selecció d’un total de sis agents, però un d’ells va renunciar de mutu propi a la seva plaça. Al no haver quedat cap altre aspirant que hagués superat les proves, s’ha hagut de reduir la incorporació a cinc efectius.

Els cinc agents interins han rebut les credencials per iniciar la seva nova tasca a la Policia Local de Blanes.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, els ha rebut al despatx de l’alcaldia donant-los la benvinguda acompanyat de l’inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics