Marxa la directora de la Corporació de Salut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La directora gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), Núria Constans, deixarà el càrrec a finals de juliol, segons publica el Diari de Girona i va avançar Ràdio Calella.

Constans abandona el càrrec que ha ocupat durant 14 anys i els motius pels quals deixa aquesta posició tindria a veure amb la visita fa unes setmanes a l’Hospital Comarcal del Conseller de Salut, Antoni Comín.

Al febrer del 2016, els plens de Lloret i Blanes havien aprovat per unanimitat demanar la dimissió de Constans per “mala gestió” i “falta de transparència” pel col·lapse de les urgències tant a l’hospital de Blanes com al de Calella i les retallades en diferents serveis.

El centre de Salut blanenc va veure, el 2011, com els serveis de Ginecologia i obstetrícia es centralitzava a l’hospital Sant Jaume de Calella i també es van reduir altres com la guàrdia de Cirurgia i Traumatologia, el d’ambulàncies o rehabilitació.

La previsió és que deixi el càrrec el 31 de juliol i ja s’hauria iniciat un concurs per trobar un nou gerent que substitueixi a Núria Constans, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE.

La decisió ja s’hauria comunicat als treballadors interns de la Corporació de Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics