El PSC de Malgrat demana a ERC que prioritzi Can Palomo

La compra de la finca era un dels projectes més significatius del govern socialista, que podria haver acabat convertit en el nou Ajuntament i un museu sobre Fèlix Cardona. Les negociacions entre el nou govern i la propietat no han tirat endavant per desavinences en el calendari de pagaments i finalment han acabat trencant-se. El portaveu dels socialistes, Joan Mercader, demana ara als republicans que lluitin per la compra de la finca i “no siguin objectes passius en l’acord de govern”.

El PSC es va interessar per la compra de la finca després que ERC els comuniques que l’immoble estava en venda  i va ser aleshores quan van optar primer per les negociacions i després per la tramitació de la modificació urbanística.

Ara, haurien proposat als republicans que tiressin endavant amb la modificació urbanística dels terrenys que ja havia iniciat l’anterior govern. El seu portaveu, Ramir Roger, lamenta que no s’hagi pogut tirar endavant amb la compra de la finca pels terminis en el pagament, que no acceptaria la propietat,  i ho atribueixen a l’herència de l’anterior govern.

La finca de Can Palomo és un edifici històric al centre de Malgrat, just davant de l’oficina de correus, que té un  espai total  d’uns 3700 m2 amb 4 finques i dos edificis ja  construïts.

L’altre tema calent a Malgrat de Mar és la zona comercial de l’Escultor Clarà. Segons fonts del govern, l’empresa ha entrat recentment el projecte per registre  telemàticament. Al respecte, Mercader, des de l’oposició, demana que se’ls ensenyi la proposta i no s’ha aventurat a confirmar si faran campanya pel sí en la consulta que es convocarà el juliol: “Esperarem a què es publiqui el projecte”, diu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics