El “The Guardian” promociona les platges del Maresme  

Sant Pol de Mar. Costa Barcelona Maresme
Sant Pol de Mar. Costa Barcelona Maresme
Sant Pol de Mar. Costa Barcelona Maresme

El diari britànic “The Guardian” recomana en un reportatge visitar la costa del Maresme. Però la notícia s’oblida de Malgrat de Mar, Pineda i Calella i l’autor, el periodista Richard Eilers, en destaca com el seu preferit el tram entre Sant Pol de Mar i Caldes d’Estrac.

El reportatge recomana el Maresme com la millor alternativa per evitar les cues de la Costa Brava i la massificació de la Barceloneta. Aconsella desplaçar-s’hi en tren pel preu, despreocupar-se per l’aparcament  i gaudir de les vistes marítimes del viatge.

De les platges en destaca el seu caràcter familiar amb àrees de jocs i activitats. L’autor hi aboca la seva pròpia experiència: comença per Caldes d’Estrac on proposa visitar la Fundació Palau i el balneari, viatja fins a Arenys on destaca el mercat i el port i a Canet se centra en l’herència modernista i el castell de Santa Florentina. El recorregut pel que  el periodista considera la millor alternativa a Barcelona s’acaba a Sant Pol, on la recomanació és senzilla: passejar i prendre el sol. També inclou recomanacions de restaurants on gaudir d’un àpat i establiments on allotjar-se.

El reportatge, resultat de l’opinió de l’autor, s’oblida per complet de l’Alt Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics