El 47è Concurs Internacional de Focs busca jurat popular

46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens
46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens

S’obre el termini per formar part del Jurat Popular, format per 50 persones que, juntament amb els 8 membres de la Comissió Tècnica de Focs, faran el veredicte del certamen. Hi ha temps per apuntar-se fins el 7 de juny.

No es limiten a ponderar si han estat bons o dolents, es valora el ritme, les novetats que hi ha hagut, com han estat els focs aquàtics i la traca final. A partir d’aquests barems es decidirà quina pirotècnia  hauria de guanyar el primer premi.
L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha obert per quart any consecutiu la possibilitat que tothom qui tingui ganes de fer valer la seva opinió pugui formar part del jurat.

aquesta setmana s’ha obert el termini per inscriure’s com a Jurat Popular del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici, que enguany tindrà lloc del 22 al 26 de juliol, de dissabte a dimecres.
Hi haurà temps per inscriure’s com a Jurat Popular fins el proper divendres 7 de juny a les 3 del migdia. Les persones que finalment resultin escollides per passar a formar part del jurat ho seran per rigorós ordre d’inscripció.

El guanyador rebrà 6.000 euros i actuarà a les Festes de Lloret, i enguany s’ha incorporat un segon premi de 2.000 euros. En l’edició d’enguany s’han rebut 16 sol·licituds que es disputaran les 5 places per competir al Concurs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics