Es reobre el carrer Major dins els terminis previstos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Resultat final de la reparació del Carrer Major. Aj.Palafolls
Resultat final de la reparació del Carrer Major. Aj.Palafolls

El trànsit del cèntric vial s’ha reobert aquest matí tal i com preveia l’Ajuntament. El carrer ha estat tancat durant 6 dies, des que el passat dissabte es va produir la rebentada.

Els treballs han consistit en la reposició de 6 metres de canonada, una actuació que es va resoldre el mateix dissabte, però la pressió de l’aigua també va arrancar el paviment de la zona pel que s’ha hagut de tornar a cimentar.

Tot i que la reparació es va enllestir ja fa uns dies, s’ha mantingut el vial tallat per garantir que es fixés correctament i evitar que el nou paviment cedís amb el pas de vehicles. El mateix dilluns l’Ajuntament anunciava que no es podria circular pel carrer Major fins avui.

Tot i que el vial ha estat tallat al trànsit, alguns comerciants consideraven que la rebentada del dissabte no els havia afectat a les vendes. De fet, l’accés a la zona comercial d’aquesta zona és accessible a peu, ja que en el vial no hi ha cap espai per estacionar el vehicle, només a la Plaça Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics