El Palauet acollirà el 9è torneig de primavera de Judo

7è torneig de primavera a Palafolls. Judo Yamashita Vall del Terri
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
7è torneig de primavera a Palafolls. Judo Yamashita Vall del Terri
7è torneig de primavera a Palafolls. Judo Yamashita Vall del Terri

El municipi torna a organitzar un any més un campionat de judo al Palauet. És el 9è any consecutiu. Aquest dissabte Palafolls es torna a convertir en capital del judo a la comarca, que enguany comptarà amb uns 200 participants. Hi participen al voltant de 13 clubs repartits entre la demarcació de Barcelona i Girona que competiran en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví.

Tots els participants tindran medalla. El Campionat de Judo de Primavera busca gaudir d’aquest esport lluny de l’esperit competitiu. Alberto Garcia, del Club Judo Palafolls, explica a més que de cara a la temporada vinent volen augmentar la promoció a les escoles per augmentar la participació al club.

El Club manté la bona evolució dels judoques palafollencs. Actualment en són al voltant d’una 20a, una xifra que l’entrenador Juan Luna creu que  creixeria amb un canvi d’ubicació i instal·lacions.

 

Centenars d’esportistes de totes les edats es donaran cita aquest dissabte al Palauet de Palafolls en un nou torneig de Judo, que enguany arriba a la seva 19a edició. És la 9ª edició de primvare i anteriorment ja n’hi havia hagut 10 a l’hivern, però que per problemes de climatització es va canviar al mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics