La zona dels càmpings encara no s’ha recuperat del temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Els treballs continuen a la zona dels càmpings. RP
Els treballs continuen a la zona dels càmpings. RP

Malgrat de Mar i Pineda encara arrosseguen les destrosses de l’últim temporal del gener. L’estiu gairebé és a sobre i la previsió és que els treballs s’enllesteixin abans de la temporada de bany, que com és habitual començarà a mitjans de juny.

La construcció de l’escullera continua a la zona dels càmpings i segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, la demarcació de Costes els hauria comunicat que aquestes obres “van a bon ritme i la previsió és que estiguin acabades abans de l’inici de la temporada d’estiu”.

Paral·lelament a l’escullera,els propers dies s’iniciaran els treballs de regeneració de sorra a la platja procedent del port esportiu del Masnou, Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar. S’extreuria l’arena dels ports, on s’acumula i dificulta la navegabilitat dels vaixells.

La previsió és regenerar les platges amb uns 70.000 m3, aproximadament. Ahir, segons el consistori, un vaixell draga ja va començar a col·locar canonades a la zona on s’ha de fer la regeneració.

Les dues actuacions, la de l’escullera de 410 metres de llarg, i la regeneració de la sorra se n’encarrega l’Estat amb una inversió d’ 1,1 milions d’euros.

L’altra municipi que va patir els estralls de la llevantada és Pineda, que calcula poder obrir el passeig al juny però sense urbanitzar. En aquest cas les obres de l’escullera van començar abans i ja fa una setmana que l’alcalde en va fer la recepció de l’obra. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics