Els veïns de la Verneda de Malgrat demanen un aparcament

Centre Cívic la Verneda (Malgrat de Mar)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Centre Cívic la Verneda (Malgrat de Mar)
Centre Cívic la Verneda (Malgrat de Mar)

El divendres passat es va realitzar a Malgrat de Mar el primer acte de “A peu de carrer” amb el que es recupera el diàleg entre els ciutadans i l’Ajuntament. La primera trobada va reunir a veïns del barri de la Verneda que van posar sobre la taula problemàtiques d’aparcament. En la trobada, segons publica el digital El Malgratenc, els veïns van reclamar al govern que s’habilités un aparcament, ja que segons els ciutadans és una problemàtica que ja fa temps que s’arrossega i han proposat ubicar-lo en uns terrenys al costat del Centre Cívic.

D’entre les inquietuds de la Verneda hi ha també el manteniment i la neteja, la millora en l’accessibilitat i fer pagar una entrada als visitants que no siguin de Malgrat per l’ús del Parc Francesc Macià.

Una altra problemàtica que han traslladat a l’equip de govern és les pintades i la dinamització del Centre Cívic.

Les trobades de “A peu de carrer” es van plantejar amb la mateixa periodicitat que el projecte de l’anterior govern, “Tu preguntes i en Joan respon”.  L’Ajuntament, en vistes de la bona valoració de l’última trobada, es plantegen incrementar la periodicitat cada dos mesos.

El següent “A peu de carrer” es farà al centre de Malgrat de Mar entre el carrer de Mar i l’Avinguda Bon Pastor. Encara no hi  ha data.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics