Incendi a la vora del riu Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Incendi en una de les vores del riu Tordera. RP
Incendi en una de les vores del riu Tordera. RP

El foc s’ha declarat pels volts de les 5 de la tarda en una de les vores del riu Tordera pertanyent al terme municipal de  Blanes, a la mateixa línia que els karts. L’extensió del terreny cremat, segons càlculs in situ dels Bombers, s’acostaria a uns 1.000 m2 de canyes i matolls. En els treballs d’extinció hi ha participat 1 dotació de cadascun dels 4 cossos de bombers limítrofs amb la zona afectada: els de Lloret de Mar, Tordera, Malgrat i Pineda.

L’extinció ha sigut ràpida i un cops’ha controlat i apagat el foc, els esforços s’han centrat en remullar la zona. La quantitat de vegetació ha fet que les flames s’agafessin amb facilitat. El cos de bombers alerta, però, que si el mateix foc s’hagués produït a l’estiu, hagués costat més la seva extinció.

El punt de l’incendi no és de fàcil accés, ja que al trobar-se a la vora de l’altra banda del riu, els vehicles dels Bombers no hi poden accedir i s’ha de travessar tota la Tordera a peu.

Aquest petit foc permet als bombers assajar i coordinar-se de cara a la temporada d’incendis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics