Agustí veu en el manteniment dels equipaments el principal repte de futur

Valentí Agustí (PSC), alcalde de PLF - (Ràdio PLF)

El mandat arriba a l’equador i l’últim en fer-ne valoració és el PSC, encapçalat a l’Ajuntament per l’alcalde Valentí Agustí. Agustí defensa un projecte de poble “molt definit” en els 30 anys d’alcaldia, en un inici centrat en la dotació d’equipaments municipals i ara en el manteniment d’aquestes estructures com el poliesportiu o l’escola de música, diu. L’alcalde defensa el projecte social del PSC, centrat en la dotació d’equipaments, però també en garantir-ne la sustentació amb fonts públics. Per Valentí Agustí aquest és un dels reptes que ha d’afrontar el consistori.

La urbanització de Ciutat Jardí són les dues cares de la mateixa moneda. Segons Agustí és una de les actuacions més importants que ha engegat l’Ajuntament. D’una banda es mostra satisfet perquè les obres s’han iniciat en aquesta primera meitat de mandat, però per l’altra reconeix diversos entrebancs.

D’aquests 2 últims anys, Agustí destaca l’estabilitat política del consistori després del pacte de govern entre ecosocialistes, que és el segon any que es produeix.

Valentí Agustí (PSC), alcalde de PLF. RP
Valentí Agustí (PSC), alcalde de PLF. RP

El govern té majoria absoluta amb 8 regidors dels 13 totals.  Els socialistes tornaven a governar amb el suport del regidor Juan Andrés Osorio d’ICV-EUiA i més recentment amb la incorporació del regidor no adscrit Martí Victòria, abans C’s.

D’entre les actuacions que es contemplen, si més no iniciar,  en els propers 2 anys hi ha finalitzar les obres del Teatre municipal, la pista d’atletisme de la Figuerassa i continuar amb la “pacificació” de carrers”. L’ajuntament hauria elaborat un estudi per “donar més accessibilitat” als vianants en un projecte que pogués servir pels propers 10 anys.  Al respecte, es preveu començar les obres del carrer Folch i Torres, al barri de Sant Lluís.

Respecte la zona industrial assegura que volen enllestir-la, deixar-la més ben dotada i amb més capacitat perquè puguin instal·lar-s’hi més indústries. Pel que fa al model comercial, Agustí defensa el  sistema outlet de Palafolls.

De cara a les properes eleccions del 2019, Agustí no en concreta res encara, de bones a primeres assegura que no s’hi presentaria però que tampoc ho descarta.

En les municipals del 2015 mantenien els 6 regidors amb 1.454 vots.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics