L’Ajuntament denuncia la infracció del camió d’escombraries  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies es va publicar a les xarxes socials un vídeo on apareixia un vehicle del servei de  recollida de residus que presta el Consell Comarcal del Maresme circulant en contra direcció al barri de Sant Lluís.

El consistori palafollenc assegura que ha denunciat els fets al departament de recollida de residus de l’ens comarcal i que ara està pendent de rebre’n una resposta. A més, segons l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament també emprendran el seu propi expedient sancionador. Són declaracions del seu regidor, Josep Rueda.

Se li podria aplicar el règim sancionador de l’ordenament jurídic de trànsit, però també per haver infringit l’ordenança municipal. Rueda qualifica la infracció de greu i reconeix que ja n’havien sigut coneixedors anteriorment de fets similars  Ara, però, al comptar amb proves en suport audiovisual, el regidor considera que la denúncia i l’expedient sancionador tindrà més força.

El vídeo va començar a circular el passat 29 de maig i les xarxes socials van recollir el descontentament veïnal pel delicte. A més, diverses veus manifestaven que la infracció és recurrent.

video
Captura del vídeo on el camió de recollida d’escombraries circula en contra direcció. Martin Barea

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics