El Teatre viatja als Estats Units dels anys 50

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La companyia "Divinas"
La companyia “Divinas”

La 10a edició del festival 4dJazz palafollenc comença avui i omplirà de música cada divendres del mes de juny. Aquest vespre pujaran a l’escenari del Teatre, que obre les portes tot i no estar acabar de reformar, el trio “Divinas”, acompanyades del Piano Tour. És una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica passades.

Les “Divinas” protagonitzaran un concert teatralitzat que situa l’espectador a mitjans dels anys 50, en l’època daurada del swing, en un viatge a través del glamour, la música i la diversió.

El Teatre de Palafolls obrirà pel primer concert del 4dJazz que tindrà lloc a les 20.30h. Les entrades estan a la venda de manera anticipada al MiD, amb un cost de 7 euros, i també es podran comprar abans de l’espectacle,  a un preu de 9 euros a taquilla. Tots els concerts es faran a les 20.30 al Teatre, exceptuant el segon que podria canviar d’ubicació i traslladar-se al casal d’avis.

La setmana següent pujarà a l’escenari Carola Ortiz amb 4 músics al seu costat i com a artista convidada Charu Hariharan.

El tercer concert del 16 de juny el protagonitzarà Marco Mezquida i Julianne Heinemann que presentaran el seu treball “Sing my heart”.

Per últim, tancarà el cicle un homenatge al mexicà José Alfredo Jiménez que farà la cantant i contrabaixista Magalí Datzira, acompanyada de piano, vibràfon, acordió, clarinet i percussió.

El 4dJazz celebra una dècada oferint concerts de petit format.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics